OKULUMUZ TARİHÇESİ

12.05.2020 680

BAĞLIKAYA İMAM HATİP ORTAOKULU

Okulumuz 2016 yılında açılmıştır.1960 yıllarda ilkokul olarak faaliyete geçen okulumuz zamanla ilave binalar yapılarak ilköğretim okulu olarak kullanılmıştır.2013 yılında sele maruz kalmıştır.2016 yılında kasabamızın ve okulumuzun çevresinde çeşitli düzenlemeler yapılarak aynı felakete uğramamak için önlemler alınmıştır.2016 yılının ekim ayı sonunda İmam Hatip Ortaokulu olarak faaliyete geçmiştir.

Okulumuzda şuan 8 sınıf mevcuttur.Her sınıftan 2 şube vardır.Bir şube erkek sınıfı bir şubemiz kız sınıfına aittir.Okulumuz Fatih projesi kapsamında olmamasına rağmen sınıflarımızda etkileşimli tahtalar mevcuttur.2016 yılında 5 ve 6. sınıflarla başladığımız eğitim öğretim yılında toplam 71 öğrencimiz mevcut iken şu an okulumuzda 159 öğrenci bulunmaktadır.